marți, 4 noiembrie 2014

Instalare navigator GPS Be-On-Road Offline pe Android

Atunci cand ai nevoie de navigatie GPS pe Android si nu dispui de o conexiune la internet / date e bine sa ai instalat in telefon / tableta programul de GPS OFFLINE BE-ON-ROAD. Navigatorul GPS OFFLINE BE-ON-ROAD ruleaza foarte bine pe sistemul Android si este gratuit. 


Cel mai important avantaj al navigatorului BE-ON-ROAD este faptul ca atunci cand aplicatia ruleaza nu este nevoie de conexiune la internet, situatii de care sigur te-ai lovit. Mai mult decat atat navigatorul GPS OFFLINE BE-ON-ROAD foloseste harti gratuite de la OpenStreetMap.org. 

Pentru a putea naviga cu GPS OFFLINE BE-ON-ROAD este nevoie de instalare BE-ON-ROAD pe telefon sau tableta Android. Dupa instalare trebuie sa descarci gratuit harta sau hartile pe care doresti sa le folosesti in programul GPS Offline. Hartile pentru GPS se stocheaza in memoria telefonului /tabletei cu siatem Android. 

Mai jos voi detalia cativa pasi de instalare a aplicatiei GPS OFFLINE BE-ON-ROAD pe Android. 
Programul GPS OFFLINE BE-ON-ROAD in sine nu este mare insa hartile vor ocupa ceva spatiu. Din acest motiv este indicat sa incepeti pasii de instalare ai GPS OFFLINE BE-ON-ROAD atunci cand dispuneti de o conexiune la internet prin wireless. 

Pasii de instalare ai navigatorului GPS OFFLINE BE-ON-ROAD sunt extrem de usori asa ca am sa incep sa ii enumar. Ca sa fie cat mai intuitiv am facut printscreen-uri pentru fiecare pas de instalare a navigatorului GPS OFFLINE BE-ON-ROAD.

Spor la treaba:

1. Porneste programul Google Play din telefonul sau tableta cu sistem de operare Android. Cauta "Be On Road". Cand l-ai gasit apasa butonul Instalati:



2. Iti va aparea un popup in care ti se comunica faptul ca GPS OFFLINE BE-ON-ROAD cere permisiunea ta sa acceseze caile mentionate. Daca esti de acord apaaa butonul Acceprati:



3. In acest moment va incepe instalarea navigatorului GPS OFFLINE BE-ON-ROAD. Asteapta pana ajunge la 100%:


4. Dupa ce s-a instalat navigatorul GPS OFFLINE BE-ON-ROAD apasa pe butonul Deschideti:


5. Imediat ce se deschide navigatorul GPS OFFLINE BE-ON-ROAD pe sistemul Android va trebui sa alegi limba pentru meniu. Din pacate pana acum limba romana nu este inca diaponibila. Eu am ales engleza:


6. Dupa alegerea limbii meniului trebuie sa alegi limba in care iti vor fi transmise indicatiile de mers de catre navigatorul GPS OFFLINE BE-ON-ROAD. De data aceasta exista limba romana. Eu am ales romana:


7. Va aparea apoi un camp unde navigatorul solicita completarea adresei tale de mail pentru a putea sa-ti trimita diferite stiri - noutati in legatura cu navigatorul GPS OFFLINE BE-ON-ROAD. Cometarea campului este optionala: 


8. Dupa instalarea programului va trebui sa alegi harta sau hartile ce le vei folosi in navigare. Alege continentul si apoi tara. Eu am ales Europa si apoi Romania. Ca sa poti face download la harta Romaniei apasa pe Romania o data si vei vedea ca apare o iconita de download in dreptul ei. Dupa ce a aparut acea iconita apasa pe sageata dreapta din coltul dreapta jos pentru a incepe descarcarea fisierului harta Romania in navigatorul GPS OFFLINE BE-ON-ROAD. 



9. Va trebui sa confirmi faptul ca doresti descarcarea pachetului respectiv. Dupa ce se termina de descarcat harta Romania pentru navigator te rog sa apesi butonul de confirmare a terminarii descarcarilor.


Acum aveti instalat pe sistemul Android un navigator GPS OFFLINE BE-ON-ROAD. Sper sa va fie de folos.

Un comentariu:

  1. De mult cautam un GPS care sa mearga fara internet pornit. L-am instalat si se pare ca este gratis si functioneaza fara internet pornit. Sunt curios cum o sa se descurce in afara tarii!

    RăspundețiȘtergere